torstai 8. syyskuuta 2011

BodyCombat-ohjelman 49 jatkokoulutuksissa sekä hemmottelemassa jalkojaan

Eilen kävin Eleganssi-kauneushoitolassa hemmottelevassa Spa -jalkahoidossa. Ihanaa käydä hoitamassa jalkoja, kun niitä kuitenkin käyttää enemmän kuin kuvittelee ja miten vähän jalkojen hoitoon kiinnittääkään huomiota.

Suolavedessä pehmennystä, raspausta, kynsienhoitoa, kuorintaa ja hierontaa vain jaloille -> tykkään! <3

Ostin avolleni yllätykseksi lahjakortin Eleganssiin intialaiseen päähierontaan eli samaan hoitoon, mistä tälläkin blogilla kerroin :) Saa nähdä, mitä tykkää :)


Sinänsä oli vähän huono päivä käydä jalkahoidossa, sillä illalla mulla oli BC-jatkokoulutus. Mutta ei voinut mitään, sillä muita sopivia ajankohtia ei löytynyt.

Jatkokoulutus käytiin Satsin tiloissa ja kouluttajana oli Erika, joka toimi peruskouluttajanakin Helsingissä viime joulukuussa. Erikasta saa kyllä niin hirveästi energiaa, kun se on niin mahtava tyyppi :)

Tämän lisäksi ohjelman musat ja combot oli mukavia ja siihen pääsi helposti mukaan. Erityisesti ohjelma oli hyvin, hyvin tehokas ylävartalolle! Nytkin tätä bloggausta kirjoittaessa sattuu käsiin, kun joutuu liikuttamaan käsiä ja vähän pitämään jännityksessä hartijoita! :D

Tässä vähän esimakua tulevan ohjelman musasta: grande finale!


Tämä päivä aloitettiin treenaamalla ohjelmaa, josta puolet läjähtää käytiin huomenna perjantaina iltatunnilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti