torstai 5. kesäkuuta 2014

Burn mother mother!

Päivän kun on kuunnellut LM-musiikkeja ja opetellut attackin ja combatin ohjelmia, niin päässä soi non stoppina Bloodhound Gangin kappaleesta "Roof is on Fire" väännetty sensuroitu (niin koomisesti!!) versio "Burn mother mother!"

Mulla se toteutui konkreettisesti, kun yhdistettiin kuuma terassi, riippumatto ja läppäri. Tämä äiti oli lähes liekeissä! Hiki tuli jo pelkästä katsomisesta :)

burn mother mother! 

Hehkutusta!! Kirjoittelin joskus alkukesästä, etten osta yhtäkään treenikampetta siitä päivästä toukokuun loppuun ja arvaa mitä, se toteutui! :) Juhlistin tätä ostamattomuuttani sillä, että päätin jalostaa kesäkuussa hommaa siihen, että luovun väh. kahdesta tavarasta per päivä. Inspiraation sain työkaveriltani ja tässä tulos:

nämä lähtee kiertoon tutuille ja kierrätyspisteisiin :)
Mutta en mä ihan kaikesta luopunut ;) Treenikampelakon myötä shoppailuni on vähentynyt huimasti ja se on ihan mahtava juttu! :) Pari paitaa kuitenkin tilasin itselleni Me&I:lta ja TopSportista löysin kivat kengät. Nyt voi taas hyvillä mielin jättää shoppailut muille :DMe&I:n lastenkoko 146/152 :D


Kyllä maistuu kesä!
 Mukavaa viikonloppua! Minä lähden ohjaamaan fysiikkatreenejä ja hikoilemaan vähän lisää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti