torstai 17. marraskuuta 2011

Sunnuntai päätökseen sisäpyöräilyllä ja Bodypumpilla

Olin eilen sunnuntaina kollegani Marin IISEE-tunnilla (sisäpyöräilytunnilla) ja tämän jälkeen jäin vielä pumppiin.

En ollut ennen ollut IISEE-konseptitunnilla, mistä syystä siis ehdottomasti halusin mennä katsomaan tuntia. Ennen meidän Kuntomaailman pyöräilytunnit kulkivat nimillä spinning, mutta konsepti-tuntien myötä niistä tuli IISEE-tunteja.

IISEE:n kotisivut

Kotisivuilla IISEE-tunnista luonnehditaan näin: "Vihdoinkin sisäpyöräily on hauskaa ja nautinnollista! Hyppää satulaan ja nauti kivasta tunnelmasta sekä mukaansatempaavasta musiikista. Tule toteamaan, että järkevä ja hyödyllinen harjoittelu on oikeasti kaikkea muuta kuin hampaat irvessä vääntämistä."

Tunnin veti Mari-kollegani, joka on kyllä niin kovassa kunnossa.

Itse tuskailin pyörän vastusten kanssa, sillä viime kerrasta, kun olin pyörän selässä, on humahtanut aikaa noin puoli vuotta! Huh! Sitä ennen vedin tunteja pari viikossa..

Iisee-tunnin idea on, että tunti pysyy maltillisena ja tunnilla on tarpeeksi lepotaukoja. Tunti oli IISEE Aero ja siihen kuului kaksi lämmittelykappaletta, 4 x kaksi työkappaletta peräkkäin, minkä jälkeen tuli aina palautusbiisi ja lopuksi venyttely.

Kiitos Marille hyvästä tunnista!

Takamus tuli vähän kipeäksi pitkän tauon jälkeen, mutta kyllä tuli lämmin! :)


Perään jäin bodypump-tunnille, jonka myös veti Mari. Uskalsin vihdoin nostaa vähän reippaamin painoja, koska oma bodycombat-tunti ei ollut ennen. :)

Alkuverryttely 5kg / pää
Kyykky 12,5kg / pää
Rinta 6kg / pää
Selkä 7,5kg / pää
Ojentajat 5kg / pää
Hauis 3,5kg / pää
Askelkyykky 5kg / pää sekä 5 kg levypaino
Hartijat 3kg käsipainot ja 5 kg / pää pystypunnerruksissa
Vatsat 5kg

Jes!! :)


Eilen sitten vedin oman keskiviikon combat-tunnin. Punnerruksista suurin osa meni päkijöillä, mutta muuten olo oli vähän kipeän oloinen, eli huutaminen otti kurkkuun... muutenkin on ollut vähän vilu viime aikoina, mutta toivotaan nyt, ettei tulisi flunssa! :)

torstai 10. marraskuuta 2011

Päivitystauko

Päivitystauko johtui totaalilepolomastani! Täyttä lepoa melkein kaksi viikkoa! Nukuin paljon, join vähän kahvia ja söin terveellisesti ja liikuin vähän.. Eli kehoni ihan oikeasti sai kahden viikon aikana levätä! Tai no vedin mä lomalla yhden BC-tunnin :)

Herkkulakko loppui marraskuuhun, mutta herkut eivät enää maistuneet hyvältä! Karkkia en ole syönyt oikeastaan kuin pari ja suklaatakin olen syönyt vain muutamia palasia! :O Jäätelö oli vähän ällömakeaa ja jälkiruoka maistui melkein oksettavan makealle...

Sipsit ovat maistuneet oikeastaan parhaimmilta, mutta hampurilainen oli vähän ällöttävän rasvaisen makuinen.. Pitsaa ei ole tehntyt mieli...

Tältä siis tuntui herkkulakon jälkeen! Ohhoh! Hyvin erikoista, ettei herkut oikeasti maistu enää niin hyvälle, vaan viinirypäleet, mandariinit ovat suurinta herkkuani! :O

Suosittelen siis kuukauden totaalikieltäytymislakkoa, jos haluaa, että herkut eivät enää maistu niin paljoa! ;)

Eilen ohjailin Bodycombatin ja jäin sen jälkeen Niinan BodyPumppiin! Hyvä treeni oli ja tänään tuntuu!

Pumppipainot eilen:

Lämppä: 4,5kg / pää
Kyykky: 10kg / pää
Rinta: 6kg / pää
Selkä: 7,5kg / pää
Ojentaja: 4,5kg / pää
Hauis: 3,5kg / pää
Askelkyykky: 4,5kg / pää
Hartijat: 2,5kg / käsi ja pää pystypunnerruksissa
Vatsat: 5kg levypaino

:)