maanantai 3. lokakuuta 2011

Lakkoa, lakkoa...

Lauantaina se alkoi, nimittäin herkkulakko! 31 päivää tiukkaa "pidättäytymistä" herkuista, ja jos hyvin menee ja ei ole ongelmia, niin voisin jättää roskaruuan ja karkit esim jouluun asti..

Mutta pääasiallisesti jää nyt limppari, karkit, suklaa, jätski, pullamössöt (joita töissä tulee ihan hirveästi vedettyä), pizza, kebab ja hampurilaiset pois ainakin 31 päiväksi!

Tämä lakko on vähän sanktiota itselleni, koska en kesän tai alkusyksyn aikana osannut itse hillitä herkkujen syöntiä, niin sitten asia tehdään rankemmalla kädellä :D

Tämä lakkoni alkoi lauantaina tyylíkkäästi 1.10. ja ensimmäinen mahdollinen herkuttelupäivä olisi sitten 1.11., mutta tosiaan jätän pienen raon oveen, että jos haluankin jatkaa, niin sitten jouluaattona saan ainakin viimeistään herkutella kunnolla, mutta aika näyttää :)

Nyt on siis kolmas päivä ja kovasti on jo houkutuksia ollut, mutten ole langennut.. avattu suklaalevy kaapissa -> katsoin vain, en ottanut, eilen agikisoista palkinnoksi karkkipussi -> en avannut, vaan laitoin kaappiin, eilen veljen luona pöytä notkui herkkuja -> otin vain hedelmäsalaattia ja leipäjuustoa.... Eli hyvin menee, sillä tämä alku on aina pahin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti