maanantai 22. elokuuta 2011

Lomatunnelmia

Nyt on kesäloma lusittu ja ollaan taas valmiita kirjoittelemaan blogia. Lomalla tuli todella otettua kaikin puolin rennosti mitään suurempia hötkyilemättä! :)

Ensimmäinen viikko meni ihan totaalisesti ihmetellessä menoa ja lomaa, mutta jo toisella viikolla päästiin itse loman ytimeen - Leville Lappiin! :)




















Levillä ollessamme tehtiin pienimuotoisia kävelylenkkejä Levitunturille, Kätkätunturille, Pakasaivoon - Lapin helvettiin sekä Pallas-Oinasvaaran kansallispuistoon. Lenkit olivat neljästä kilometristä n. 10 kilometriin ja kestivät useita tunteja.. joten kait sitä voi sanoa liikkuneensakin :D Tai no, kävinhän minä vielä yhtenä iltana juoksemassakin siellä pururadalla koirien kanssa! :)

 Yhtenä päivänä hemmottelimme itseämme ja lilluimme useita tunteja Levin elämyskylpylän altaissa ja poreammeissa, ah! :)


-----------------------------------


Viime viikolla perjantaina kävin Beutiful Day -kauneuskeskuksen Holistic Bauty Face -hoidossa. Ihana hoito! Siihen kuului puhdistus, kuorinta ja naamio, sekä kasvo-, hartija-, niska-, jalkahieronta :) Se oli erinomainen päätös lomailuille.

Itse sivuilla sanotaan hoidosta näin: " Holistic Beauty Face kauneus syntyy harmoniasta - kokonaisvaltainen kasvohoito. Hoito kasvoille ja sielulle. Kasvot ja käsivarret hellitään ja hoito päättyy jalkojen käsittelyyn.


Ja kyllä hoito oli juuri sitä, mitä luvattiinkin! :)


------------------------------------

Tänään maanantaina palasin takaisin töihin ja takaisin arjen aherruksiin. Työn jälkeiseen iltaani kuului noin 40 minuutin nopeatempoisella juoksulenkillä.. olipas se raskaantuntuista menoa! Huh! Mutta lenkkarit tuntuu jalkaan hyvältä ja sisäänajo tapahtui huomaamattani lenkeillä Levin maastossa. :)

Jotenkin tuntui, että on sitä tainnut vain kunto lomalla rapistua, hups! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti