perjantai 15. helmikuuta 2013

Onko elämää tankojen ulkopuolella?

Tänään perjantaina, kun katson viikkoa taaksepäin, niin mun kuntoilut ovat olleet hyvin tanko-painotteisia! 

MA Tankotunti
TI -
KE Tolppatunti
TO Itsenäinen tankoilu

Huuh! Noh, jalatkin on kyllä sen näköiset, että jotain on tehty.. Eilen vihdoista viimein yksi äiti vauvauinnista kyselikin harrastuksistani, kun jalat oli taas miinoitettu mustelmilla.. :D


Keskiviikkoon kuului yhdet me&i-kutsut, mistä tilasin vain ja ainoastaan itselleni kevääksi ihanan raikkaan pipon, missä oli, noh mitäs muutakaan sävyä, kuin pinkkiä ;) (on muuten kivemman näköinen tuo pipo livenä kuin kuvaa tuijottaessa!) Siskoni tilasi samanlaisen, niin ollaan sitten lenkillä samikset! <3 :) 
kuva: täältä


Olenkin unohtanut kertoa, että tammikuussa päätin, että pidän helmi- ja maaliskuun ajan sekä treeni- että lastenvaateostolakon! Eli ei yhtään treenivaatetta tai lastenvaatetta tule ostettu tänä aikana! Onneksi helmikuu on jo puolessa välissä! :D Tästä lakkoilu-syystä kutsuilta ei tullut tilattua mitään muuta, vaikka sitä kivemmilta alkoi nuo lastenvaatteet näyttää, kun niitä katselin livenä jo toista kertaa!

(Mutta en tietenkään kieltäydy vastaanottamasta mitään ilmaiseksi saatuja juttuja :P)


Kutsujen jälkeen kotiin vetämään vähän evästä ja kohti tolppa-akrobatiatuntia! Tunnin veti Juho. 

Aivan huikeeta ja mahtavaa ja ihanaa!! Niin erilaista kuin tankoilu, mutta jotain niin yhteneväistä ja "lajit" tukevat kivasti toisiaan! :)

Kaikista hauskinta oli vaatetus:
Kuinka usein tulee lähdettyä liikkumaan farkut jalassa?? :D 

stretchfarkut Vero Moda, paita Esprit Sports, alempi paita Gina Tricot


Tunti aloitettiin... tolppahipalla! Hauskaa! Hippaa ei ole tullut leikittyä, kuin välillä koirien agilitykisoissa muiden ohjaajien kanssa :D Tuo laji tuo aina hymyn huulille! :) Hipan jälkeen parihippaa, ensiksi seisaaltaan polvi-hartija -alueelle ja sitten punnerrusasennosta kämmeniin. 

Lämppien jälkeen lähdettiin treenaan tolpalla kiipeemistä. Onnistuin pääsemään ylös asti, vaikka ei ihan sillä tyylillä kuin piti (samaan aikaan jalka ja käsi ylöspäin) Eilen vielä juttelin Johannan (ainainen ensimmäinen tanko-opettajani <3) kanssa tolppailusta, niin sain vinkkiä, että tuo tolppakiipeeminen vaatii vaan toistoja, että sen oppii. :)

Treenailtiin tolppaan hyppimistä, tolpassa istumista, inverttiä ja siitä nousemista, käsilläseisontaa tolppaa vasten ja sitten kainalopidosta ponnaamista tolpalle (eli samaan asentoon, kuin yhdessä tekstissäni puhuin brass monkeystä)

Loppuun vielä treenattiin nousemista käsilläseisonnasta istumaan tolppaan. Ja vasta tässä tajusin sen idean! Ollaan siis tehty tätä samaa tankotunnilla, mutta en vain tajunnut, miten niitä jalkoja pidetään, mutta tällä tolppatunnilla sain todellisen ahaa-elämyksen!!! :)

Ihan mahtava tolppatunti! 

Eilisaamuna oli tolppatunnin vahingot havaittavissa:


 Kauniit palovammat sääressä sekä kyljessä, mutta oli se sen arvoista! :)

Eilen oli tosiaan meidän vakkari-itsenäistreenit Taijan kanssa. Pitää mainita, että Taija on kehittynyt huikeesti muutamassa kuukaudessa, hyvähyvä!! :)

Mulla meni vähän ohi tuo tankoilu eilen, mutta sain mä tehtyä muutamia spinnejä (kehtoa, kehdosta kopteriin, palomiehestä seisomaan) Sitten vähän ilmainverttiä, kerran jopa toukkaa pitkästä aikaa (eikä muuten jännittänyt ihan niin paljoa!)

Kokeilinpa jopa polvitaivepitoa ilmassa, mutta jotenkin ei ihan luottokestänyt vielä :/

Sitten treenailin käsilläseisontaan nousua (kehitystä on tapahtunut :) ja sitten päälläseisonnasta tankoonnousua ja jes! Pään yläpuolelle syttyi lamppu! Otin jopa videota todistusaineistoksi ;) ja tässä liikkeessä muuten vatsalihakset kehittyy kohisten :D Pitää vielä treenata tuon päälläseisonnan jalat nätimmiksi :)

Shortsit Gina Tricot, toppi Röhnich

Ehkä joku kerta kehtaan kuvata kokonaisen combon videolle, mutta se jää nähtäväksi! :)

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mun patentoima vauvaparkki <3 :D

Ällän vaatteet: canvas-housut ja body Me&I

Ei muuta kuin mukavia viikonloppuja kaikille! :)


4 kommenttia:

  1. meijän samis-pipot <3 jotka saattaa muuten tullakin jo ensi viikolla :)

    VastaaPoista
  2. Tottakai kehittyy kun on vieressä hyvä tsemppari ja saa vielä täsmä ohjeitakin! nim.merk. ei ole vieläkään päässyt yli viime torstain Ahaa-oivalluksista. :D

    VastaaPoista