perjantai 7. lokakuuta 2011

Viikko herkuitta!

Huh!

Ensimmäinen viikko takana herkkulakkoa ja pari kertaa on ollut jo hankalaa, mutta jos ei olisi ollut totaalilakko, niin oisin varmasti ratkennut, mutta tällainen on/off -lakko todellakin toimii mulle paremmin kuin vähentäminen.

Hyvää tässä on se, ettei minun tule iltaisin nälkäisenä mussutettua suklaata tai sipsiä, tai ei tule töistä lähdettyä syömään hampurilaisia tai pizzaa... Oikein tyytyväinen olen lokakuun lakkoon! :)


Keskiviikkona ohjailin bodycombat 49 -ohjelman ja kyllä se on vaan kiva ohjelma kokonaisuudessaan ja mielestäni menee nopeammin kuin pari viimeistä ohjelmaa. :)


Combatin jälkeen jäin Niinan ohjaamalle Bodypump-tunnille. Olen ollut viimeksi Bodypumpissa varmaan vuosi sitten, niin oli pakko laittaa ihan minimini-painot. Tämähän oli kuin lajikokeilu samalla, kun viime kerrasta on niin pitkä aika :D

Kyseessähän on yksi Les Millsin tunneista, ja yksi vanhimmasta tunnista, jota Les Mills on tarjonnut :)


Kuntomaailman sivuilla Bodypumpista lukee näin:
"BODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävä koko vartalon lihaskuntoharjoitus, jossa treenivälineenä käytetään levytankoja. Liikkeinä tunneilla on mm. kyykkyjä, askel-kyykkyjä, penkkipunnerruksia, hauiskääntöjä, jne. Säännöllinen Body Pump –harjoittelu parantaa lihaskuntoa ja –kestävyyttä. Jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen parhaiten sopivat painot. Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet kansainvälisen lisenssin, ja he auttavat sinua löytämään sopivat harjoituspainot, sekä tekemään liikkeet oikein. BODY PUMP –ohjelma on kaikilla ohjaajilla sama, ja se vaihtuu 4 kertaa vuodessa. Tunti sopii sekä miehille että naisille aloittelijasta aktiivikuntoilijaan."


Kuvassa minä ja Silja, kuvan ottanut Minna Annola


Mielestäni Bodypump sopii kaikentasoisille harrastajille ja siitä se on niin hyvä... sillä painoilla pystyy säätelemään hyvin pitkälti tunnin raskautta.

Itsellä oli pitkän tauon ja Combatin vuoksi hyvin pienet painot, mutta ne on oikein hyvät aloituspainot, jos käy kokeilemassa pumppia. :)

Lämmittely 2,5kg / pää
Kyykky 8,5kg / pää
Rinta 5kg / pää
Selkä 5kg / pää
Ojentaja 2,5kg / pää
Hauis 2,5kg / pää
Askelkyykky 2,5kg / pää
Hartija 2,5kg levypaino / käsi + pystypunnerruksiin 2,5kg / pää
Vatsat 5kg levypaino

Nämä koin hyviksi painoiksi aloittelupainoiksi ja näistä sitten lähdetään pikkuhiljaa syksyä kohti kehittämään kuntoani ;) Kesän haasteet eivät toteutuneet lähes ollenkaan miltään tasolta, mutta siitä huolimatta haastan jälleen itseni käymään muiden Kuntomaailman ohjaajien Bodypumpeissa syksyn aikana! Vähintään 1 krt / 2 vkoa!

Uuuh! Let the game begin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti