torstai 27. syyskuuta 2012

Omenasotaa

Sain kaverilta iiiiison kassillisen omenoita. En oo koskaan tehnyt omenista kuin omenapiirakkaa tai -paistosta. Nyt kun omenia oli niin mahottoman paljon, oli pakko kokeilla tehdä omenasosetta Ällälle ja ihka oikeaa omenahilloa, jossa ei ole yhtään lisäainetta.

Kaksi iltaa siihen meni (osasyynä L), että sain urakan valmiiksi, mutta sain kuin sainkin meille herkullista ja vähän vähemmän sokerista hilloa ja pikku-Ällälle sokeritonta ja lisäaineetonta omenahilloa! Minä tein sen! Jenny 1 - omenat 0! :)

Tänään oli heti maistettava omaa hilloa pinaattilättysten ja kaurapuuron kera ja vitsi, että oli NAM!
Ohje omenahillon tekemiseen:

Poista karat ja kuori omenat. Tee omenista lohkoja ja laita ne kattilaan. Jos omenia on kilo, niin kattilaan vettä n. 1dl, lohkot ja ruokalusikallinen sitruunamehua. Kannattaa keittää mielummin pienellä kuin suurella, jottei pala pohjaan :) Kiloon omenoita n. puoli kiloa sokeria :)


Tutustuin myös uuteen tuotteeseen, jota on melkein pakko hehkuttaa! Gogreen chili sin Carne, aivan superhyvää!!! Suosittelen testaamaan tavallisen tomaattikastikkeen sijaan ;)
maanantai 24. syyskuuta 2012

Olipa hieno lauantai!

Lauantaina tosiaan oli Kuntomaailman Les Mills -tuntien lanseerauspäivä.

Bodycombatilla startattu päivä oli onnistunut ja jokainen tunti oli tupaten täynnä! Mahtava meininki oli BC-tunnilla!! Kiitos vain kaikille mukana olleille!

Taisteluhenkeä löytyi tuntilaisilta ja itsekin intouduin vetään kovempaan kuin kunto ois kestänyt ja kyllä hapotti ja sykkeet hakkasi!! Huuh!

Tuo ohjelma on niin hämäävä, kun kakkosbiisissä on vähän meiningillä "hohhoijaa" ja kolmosessa on sykkeet jo katossa ja sen jälkeen laskee kunnolla vasta lihaskunnossa tai venyttelyssä (jos vetää lihaskunnotkin suorin jaloin, mikä ei itseltä onnistu).

Kuvat ottanut Marianne U. Kuvissa kolleegaystäväiseni Mari ja Karo <3Päivän treenivaatetus: Shortsit Samurai Pro Series, kengät Nike, paita Nike, hanskat Venum, huivi David Sunnuntaina sitten ihka oma ohjaus täysin kokonaan!! Huijui!

Itsellä oli vielä illan päätteeksi hieronta. Kaverini kävi hieromassa paaaaahasti jumissa olevia p-akaroita. Selästä tuli vähän mainintaa, että oli vähän turhan paljon maitohapoilla... Nooh, päivän treenillä ei varmaan ollut vaikutusta köhköh!

torstai 20. syyskuuta 2012

Les Millsin uudet ohjelmat lanseerauspäivillä

Lauantaina 22.9. on Kuntomaailmassa uusien Les Mills -ohjelmien lanseerauspäivä. Samana päivänä lanseerataan Bodycombat 53, Bodypump 83 ja Bodybalance 58.

Meinasi tulla kiire jo ohjelman treenauksen kanssa, kun sain uuden BC-ohjelman käsiini keskiviikkoiltana klo 21 ja tarkoitus olisi mennä varjoksi BC-tunnille, koska viimeisestä ohjauksesta on sen verran aikaa, niin saa vähän meiningistä taas kiinni :)

Noh, tänään on levy pyörinyt uudestaan ja uudestaan... Vielä kerran illalla tein ihan kunnon treeninä ja täytyy sanoa, että AIJAI!!

Täältä voi tarkistaa biisit: KLIK

Erityisesti 6-biisi saa kyllä reidet ja pakarat hapoille, jos tekee ihan kunnolla. Biisissä tehdään touch downia aikas paljon! Muutenkin aloin tykkäämään itse biisistä liikkeiden tultua mukaan :) Myös lihaskuntobiisissä tykkään liikesarjasta, jossa yhdistetään sivupotku ja punnerrus!

Erityisen kivoja biisejä ovat 4, 5, 6, 8 ja lihaskuntobiisi 9!

Lauantaina pistetään naisten kanssa nupit kaakkoon ja tykitetään kovaa! Takaan, että hiki lentää ja lihakset saa kyytiä! :) Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille, tervetuloa!!! Bodycombat-tunnilla nähdään!! :)

klo 10.30 BC nro 53
klo 11.30 BP nro 83
klo 12.30 BB nro 58
Kuva lainattu Kuntomaailman Facebook-profiilista

Tässä se on <3


Lähde: https://www.facebook.com/Kuntomaailma

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Intervalli-treenillä päivä käyntiin

Huhhuh! Hullu, mikä hullu (tai siis urheiluhullu ;) )

L on alkanut säännöllisesti nukkumaan päikkärit siinä klo 11-12 maissa, joten uskaltaa jo hyvin lähteä tekemään erilaisia treenipätkiä, kun poju nukkuu rattaissa.. :)

Viime yönä sain useita mahtavia ideoita (osa ei niin mahtavia :D) ja yksi näistä oli, että käyn tekemässä läheisellä hiekkakentällä intervallitreenin ja tämähän oli tietenkin sitten toteutettava!

Hölkkäilin koirien ja rattaiden kanssa n. 1,5 km päässä olevalle kentälle rauhallisella hölkällä. Kentällä tein vielä pari kierrosta koko kentän mitalta lämmittelyä hölkällä, kanta pakaraan -juoksulla, polvennostojuoksulla, sivulaukoilla ja askelkyykyillä.. Vähän on tuo kroppa vielä huonossa hapessa, kun jo lämmittely nosti hyvin sykettä!

Ei muuta kun lunta tupaan ja menoksi!

Kentän leveys oli n. 50m ja jankkailin sitä edestakaisin. Eli tein jonkun suorituksen kentän toiseen laitaan ja hölkkäilin kevyesti takaisin. Tämä harjoitus on tooodella kevyesti vedetty, sillä siitä on varmaan pari vuotta aikaa, kun oon tehnyt tällaista suoritusta.

Eka veto "iloinen poika -hyppelyllä" ilman väliaskelia
2 vetoa loikalla
1 veto iloinen poika -hyppelyllä väliaskelilla
1 veto vasemmalla jalalla kinkaten
1 veto oikealla jalalla

Välillä tein kevyen hölkkäilyn kentän ympäri ja lopuksi:

3 vetoa täysiä spurteilla

Jäähdyttelynä kevyesti hölkäten n. 1km kotiinpäin ja loput puoli kilsaa kävelin reippaasti, jotta koirat ja itse saan varmasti palauduttua, kun loppupätkä on jyrkkää ylämäkeä.

Kotona nopeasti suihkuun ja koirien hierontaa ja palautusjuomaa.

En hirveästi harrasta palkkareita, mutta nyt oli pakko pitkästä aikaa... Oli sen sortin ihana rääkkitreeni, vaikka yksikseni sitä hinkkasinkin ja kevyesti aloitin, mutta tästä huolimatta reidet oli ihan hapoilla jo yhden jalan hyppyjen kohdalla.Ihanata tuollainen rääkki!! <3 ps. Päiväpainopunnituksessa alle 3 kiloa päämäärään!! <3 :)

Päivän juoksuasustus: Juoksuhousut Crivit, paita Crivit, juoksutakki Pro Touch, huivi Buff ja lenkkarit Asicsmaanantai 17. syyskuuta 2012

Notkeutta, ryhtiä ja vauvojen kiljahteluja, lajitestauksessa vauvajooga

Luin paikallisesta lehdestä vauvajoogasta ja innostuin heti ideasta! Olihan sitä pakko päästä testaamaan, kun pikku-L on vauva vain kerran :)

Edellisessä postauksessani "Seitä lounaaksi!!"  mainitsin tästä vauvajoogasta, niin nyt vielä lajiin tutustuttani tarkempaa sepustusta. Tuntia vetää Mari Depner, joka on ollut itselleni tuttu ohjaaja jo muilta ryhmäliikuntatunneilta. :) Mari on kyllä aina yhtä aurinkoinen ohjaaja :)

Marin Äitiys liikuttaa -sivuilta kopioitu tuntisisältö (ja linkin takaa löytyy lisää tietoa tunneista, jos joku innostuu vauvajoogasta :)

"Vauvajooga on tarkoitettu 3-12 kk vauvalle ja aikuiselle (äiti, isä, isovanhempi tai muu vauvalle läheinen henkilö). Vauva on mukana aikuisen joogaharjoituksessa ja pääsee myös itse kokeilemaan hellävaraisesti oman kehonsa rajoja. Aikuiselle tunti tarjoaa joogan edut vahvistaen, venyttäen, ryhtiä kohentaen sekä rentouttaen kehoa, kun samanaikaisesti vietetään laadukasta aikaa vauvan kanssa. Sekä vauva että aikuinen nauttivan läheisyydestä ja yhdessä tehdyistä liikkeistä."

Tilana oli siis Pranayoga, paikallinen joogakeskus. Mukava, pieni ja erityisesti lämmin tila. Salissa oli jotenkin aivan ihana ilmapiiri, kun osa vauvoista konttaili tilassa ja välillä kuului kiljahduksia ja muita vauvojen ääntelyjä :) Oli hauska mennä tunnille, jossa ei oikeasti voinut suorittaa, vaan kaikki oli tehtävä vauvan ehdoilla ja jotkut jutut oli tehtävä niin kuin L halusi :)

L oli kyllä ihanan reippaana koko tunnin. Se vain tuijotteli muita vauvoja ja nauroi. Viimeisten kahden minuutin aikana tuli vähän väsymystä ja nälkää, mutta siihen asti herra oli itse herra aurinko :)

Välillä vauvat pötkötti (ne ketkä pysyi paikalla :D ) äitien edessä lattialla samalla kun äidit venytti esim. aurinkotervehdyksen kautta kohti vauvoja, välillä niitä pidettiin jalkojen päällä pötköttämässä ja välillä vauvat pääsivät pääosaan :) Alussa vauvojen jalkoja hierottiin ja annettiin jalkojen aistien tuntea tuntemuksia ja lopussa vauvat pääsivät tekemään lentokonetta. Meidän poju oli jo lentokoneen kohdalla niin väsy, ettei jaksanut enää pitää päätä ylhäällä, joten lentokoneet jäi tekemättä, mutta sen sijaan L sai pötkötellä mun mahalla.

Mulle tuli oikeasti ihan hiki ja jalat oli kovilla soturien aikana. Tunnin jälkeen oli paljon ryhdikkäämpi olo, kun oli keskittynyt keskivartaloon ja yläselkään. Ihanaa! Otin saman tien neljän kerran kortin, joten ehkä ensi viikolla uudestaan tai sitten ei! Tällä tunnilla mennään Ällän ehdoilla! ;)


Päivän treenivaatteet: Housut Röhnisch, paita H&M-mama, alempi toppi Röhnisch, huivi David
Tunnilla suoritettiin puu, niin että vauva toimi oksana yläjalan puolella, hyvä tasapainoliike!
L:n treenivaatetus: Kokoasu Småfolk

Poju suorittamassa oma-aloitteisesti superman-liikettä, joka ei kuitenkaan taida olla joogaliike?? :D

Jos sinulla on vauva (3-12kk), niin ehdottomasti kannattaa käydä kokeilemassa vauvajoogaa! :)

Lähde: http://www.aitiysliikuttaa.fi/epages/aitiysliikuttaa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120611-11092-117559-1/Categories/Aeitiysliikuntaryhmaet/Vauvajooga

http://aitiysliikuttaa.blogspot.fi/p/kuka-olen.html

perjantai 14. syyskuuta 2012

Laiskalinna kotiin, tuotetestauksessa Nomad Beanie -säkkituoli

Elokuun lopussa oli Citydealin kautta saatavilla NoMad-yrityksestä 350 litran säkkituoli n. 70 prosentin alennuksella hintaan 59e.

Tilasin säkkituolin 28.elokuuta ja toimitusajaksi luvattiin 3-4 viikkoa (vai olikohan jopa 5 viikkoa...) Noh, mutta tänäaamuna joka tapauksessa ovikello soi klo 9 aamulla ja hätääntyneenä juuri sängystä nousseena menin avaamaan kuljetusyrityksen kuriirille oven.. Olin ihan pihalla ottaessani vastaan pakettia, kun en osannut odottaa mitään! Avasin pakettia kuin joululahjaa! :) Positiivinen asia oli siis nopea toimitusaika, vain 2,5 viikkoa.

Säkkituolissa huonona puolena on se, ettei pienille styroksipalleroille ole sisällä mitään erillistä pussia, joten en tiedä, miten säkkituolin pystyy paremmin putsaamaan kuin pyyhkimällä... Sinänsä kangas tuntuu olevan materiaaliltaan sellaista, että se on helppoa pyyhkiä. Säkkituolin pitäisi olla 350 litraa, mutta mielestäni tämä ei ole niin täynnä kuin kotisivujen kuvassa. Kooltaan se on kuitenkin ihan riittävän suuri. Ja ideana olikin, että poika saa tästä löhöily- ja touhuiluistuimen itselleen ja siihen tämä on ihan sopiva.


Säkkituoli tuntui äkkisältään mukavalle ja tarpeeksi isolle, jotta onnistuisi esim löhöten elokuvan katselu. Ehkä joinain pimeinä syysiltoina tulen käpertymään uuteen laiskanlinnaani haaveillen kesästä :) Kotisivujen mukaan tätä säkkituolia pystyisi pitämään myös ulkona, joten ehkä ensi kesänä pojun kanssa siirretään säkkituoli  terassille ja nautitaan auringosta! :)

Tässä yrityksen sivuilla sama tuote: KLIK

Tuolla hinnalla ihan riittävän hyvä tuote :)
Kukin löhöilkööt, miten parhaaksi näkee! :D
Ehkä meidän hienostofifitkin innostuisi nukkumaan sillä!
Kunnon laiskanlinnapäivän kunniaksi leivoin vielä ns. omenahyvää. Kiitos vain yhdelle naapurille omenista ja toiselle naapurille kahvitteluhetkestä :) Tämän oli pakko olla terveysruokaa, kun siinä oli omenia ja kaurahiutaleita, eikö vain?? :D

Ennen uuniin menoa


torstai 13. syyskuuta 2012

Seitä lounaaksi!!

Minä tein sen! Minä tein sen! Hymyilin lähes voitonriemuisasti paikallisessa pikkukahvilassa, joka tarjoaa aivan supermahtavia keittolounaita. Olin syönyt seitä, kyllä SEITÄ!!

Pikku-Ällällä (L:llä) oli 3-kuukautisneuvola ja koska olin jo valmiiksi liikenteessä lounasaikaan, niin päätin mennä syömään keittolounaan ennestään tuttuun kahvilaan. Astuin sisään ja luin seinältä, että keittolounaana olisi tällä kertaa seikeittoa, mikä sai minut saman tien epäröimään paikkavalintaani. Noh, päätin että nyt on vihdoin aika ottaa itseä niskasta kiinni ja aikuistua syömällä muutakin kalaa kuin lohta :D Ajattelin kauhoessani keittoa kuppiin, että pistetään nyt sitten kerralla ranttaliksi ja mätin kupillisen täyteen kyseistä keittoa. Jälkiruuaksi oli ihan superhyvä mustikkamuffinssi, eli melkein kuin superfoodia, joten senkin voimalla söin ruokani loppuun asti :D

Seikeittoa

Kaiken kukkuraksi huomasin, ettei se ollutkaan niin pahaa, vaan itse asiassa ihan syötävää!! :O Tästä se ehkä lähtee :)

Nyt on siis pojalla neljännesvuosi takana ja on ihana seurata, miten pojan taidot kehittyy huimaa vauhtia! Eilen poika löysi kielen, ja tietenkin sitä piti näyttää kaikille ja koko ajan :)

Poika sai ensimmäiset rokotteet piikin muodossa ja olihan se vähän inhottavaa, mutta siitä selvittiin hyvin urheasti :) Kävin ostamassa jo varmuuden vuoksi Burana 20mg, jos rokotteet sattuu nostamaan kuumeen. Ja ihan hyvä, että kävin, sillä jo parin tunnin päästä poika oli itkuinen ja lämpöinen, joten annoin annoksen kipulääkettä. Voi pientä raukkaa!


Kolmen kuukauden rajapyykin kunniaksi poika sai muutakin kuin vain rokotteet, eli otettiin käyttöön pari uutta lelua, jotka olivat tarkoitettu yli kolme kuukautisille ja rapiseva kirja :) Tämän lisäksi päätin, että käydään kokeilemassa vauvajoogaa, jota järjestetään Pranayogan tiloissa yli 3kk vauvoille ja heidän äideille. Vauvajoogan pitää Mari Depner. Tässä lisää kyseisestä joogasta: KLIK. Mari pitää muutenkin ihan mielenkiintoista blogia "Äitiys liikuttaa".

Mielenkiinnolla odotan tätä tuntia! :) Kertoilen sitten maanantaina mahdollisesti lisää tunnista, jos pääsemme sitä testaamaan :)perjantai 7. syyskuuta 2012

Aika pistää ylimääräiset vauvanvaatteet kiertoon...

Nyt on myytäville ja ihasteltaville vaatteille oma sivu! :)

Poika A


Lidl, selvää säästöä

Lidl, Liideri, Liri, (ja se yksi jota en halua edes lausua ääneen, mutta tiedätte, mitä tarkoitan!) rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Olen jo pitkään ostanut Lidlistä ketjun urheiluvaatteita. Mielestäni erityisesti juoksu- ja pyöräilyvaatteet on olleet erinomaisia tällaisessa harrastuskäytössä! Harmi vain, että jos jotain tiettyä vaatetta haluaa, niin saa varautua nousemaan yhdeksäksi kauppaan, sillä mummut ja papat on jo jonottamassa liikkeen ovilla klo 8.45!! Olen siis todistanut tämän kerran viedessäni miehen töihin ja mentyäni tämän jälkeen kauppaan..

Eilen oli jälleen Lidlssä juoksu- ja pyöräilyvaatteita ja meidän ollessa paikalla 9.45 oli jo yksi takkimalli loppunut kokonaan, eli kyllä ihmiset näitä hamstraavat!

Itse ostin kahdet urheiluhousut, urheiluliivit, vaellussukat ja juoksupaidan.. Jos ei kaipaa merkkivaatteita, nämä Lidln urheiluvaatteet menee ihan mukavasti omiin treeneihin! :)

Nämä urheiluhousut soveltuvat esim. agilitykilpailuihin

Juoksuhousut

Juoksupaita
Urheiluliivit
Vaellussukat
Lidl-reissun jälkeen kävimme vielä shoppailemassa Budget Sportissa, mistä löytää aina ihan mahtavia löytöjä!!

Northbrook-merkkiset urheiluliivit

Nike-merkkinen urheilutoppi

Ja takaa
 Minun on jo pitkään pitänyt aloittaa uiminen ja kun uimahalli olisi vielä 1,5 km päässä!! Nyt en voi olla käymättä, kun ostin uuden uimapuvun!
Etirel-merkkinen uimapuku
Ja takaa
Ostin vielä uusiin pyöräilykenkiini uudet klossit, ja nyt olisi himo käydä pyöräilemässä ja testaamassa keväällä ostamiani kenkiä! :)

Shimano-merkkiset klossit
torstai 6. syyskuuta 2012

Kalasta hyviä rasvahappoja päivään

Eilen oli syksyinen, mutta kaunis ilma ulkona. Lämpöä oli maksimissaan vähän päälle 15-astetta! Vietimme aamupäivän vauvatreffeillä kaverillani. Kaverien tapaaminen näin mammalomalla on aikamoinen henkireikä, sillä voi jakaa sellaisia asioita, jotka saattavat painaa mieltä, vaikkei olisikaan suuria asioita. Pienen henkisen puolen psyykkauksen jälkeen oli hyvä lähteä kotiin tekemään pikkuisen puutarhatöitä takapihalla, sillä syksy se vaan tulee! :(

Treenailin pojan ollessa sitterissä Bodycombat 49-ohjelman.. tai no, jätin vatsat ja venyttelyt väliin tilanteen niin vaatiessa :) Tosin tänään katsoessani peiliin totesin, että ehkä ne vatsalihakset olisi sittenkin voinut tehdä, sillä en ole hirveän tyytyväinen tämänhetkiseen kroppaani! What would SuperMarjo do?? Nojoo, 12 viikkoa synnytyksestä, että eiköhän tässä vielä kerkiä, vaikka SuperMarjo olisikin ollut jo 10 viikkoa sitten kunnossa :D

Kyseinen 49-ohjelma on siitä ihana, että ohjelma sisältää n. 800 potkua!! :O Eli alavartalo sai kyytiä ja huomaan näin seuraavana päivänä, että myös jostain syystä kyljissä tuntuu potkut tai sitten alakoukut, who knows...

Ohjelmassa on pari ihan superhyvää biisiä. Toinen on vähän - ei niin tyypillinen -biisi: Bullet for my Valentine - The Last Fight ja sitten mulle perinteisempi Candee Jayn "If I Were You".

Tässä biisit olkaa hyvä:Candee Jayn biisi on ollut jo useita vuosia sitten ohjelman 22 lämmittelybiisinä ja tykästyin jo tuolloin kyseiseen biisiin! :)

Testauksessa uudet hanskat

Kuva otettu screniltä
Combatin jälkeen oli ihanaa istua hetkeksi pöytään ja nauttia lohesta uusien perunoiden kera. Nam!! :) Tämä on minulle jotenkin uutta, sillä vielä kaksi vuotta sitten en syönyt ollenkaan kalaa. En ollut syönyt varmaan n. 10 vuoteen kalaa ja jos söin, tuli minulle paha olo.

Pari vuotta sitten aloitin jonkinlaisen terveysdieetin ja tuolloin päätin, että opettelen vaikka väkisin syömään kalaa ja tuottihan se muutaman kuukauden jälkeen tulosta. Kalasta saa kuitenkin niin paljon hyviä rasvahappoja ja d-vitamiinia, että senkin takia sen syöminen kannattaa! :) En edelleenkään osaa syödä muita kaloja kuin lohta, mutta alku sekin oli.

En ole ainakaan vielä huolissani kalan haittapuolista eli vaarallisista aineista, kuten elohopeasta, sillä syömme sen verran harvoin jo sen hinnankin takia, etten usko vielä tuolla määrällä saavani hirveän suurta kertymää noita haitallisia aineita.

Nyt olen viime aikoina päättänyt, että jo pojankin takia, aion opetella syömään muitakin kaloja kuin lohta, niin saadaan monipuolistettua ravintoamme :) Ja ehkä jonakin päivänä voidaan syödä pojan itse kalastamaa haukea esimerkiksi! :)

Opin syömään lohta piilottamalla sen Creme Bonjourin Cuisine -tuotteiden alle. Näillä saa hyvin piilotettua kalan "pahimman" maun :) Muita hyviä kokkaustapoja on laittaa lohen sekaan esim maustettuja ruokakermoja, kuten Valion Aura sinihomejuusto -ruokakermaa tai ripottelemalla kalan päälle suoraan aurajuustoa :)

Nykyään kuitenkin kala maistuu ihan jo pelkiltäänkin pelkästään suolattuna ja tillillä maustettuna! :)

Tadaa!!
Suhteet ruokalautasella saisi olla paremmat, mutta alan kiinnittää siihen huomiota vasta muutaman kuukauden päästä, nyt keskitytään pojan ravintoon ;)

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Vauvan tahtinen elämäntapa

Lapsia inhoavat / karttavat, varoitus jo etukäteen (kannattaa ehkä jättää jopa lukematta), teksti sisältää paljon puhetta vauvoista ja vauvojen jutuista..

Se on kuitenkin väistämätön asia, että kun saa lapsen, tulee siitä suurin asia elämässä ja muuttaa ehkä elämäntapoja.

Ennen raskautta en viettänyt yhtäkään iltaa viikossa kotona, vapaat viikonloput olin ympäri Suomea liikenteessä koirajuttujen parissa, söin kun kerkesin, nukuin kun kerkesin...

Nyt kun kotona on kohta 3-kuinen pikkumies, tuntuu ihanalta viettää kokonainen päivä perheen parissa. Itse olen kuitenkin pyrkinyt jatkamaan harrastuksia ja antanut miehen viettää kaksin vauvan kanssa aikaa. Olen ehkä siitä itsekäs, että pääni hajoaisi, jos viettäisin kotona 24/7 ja mies ymmärtää tämän. Tosin hän tiesi, mihin ryhtyi kanssani, eikä siksi valita :D Mutta toisaalta miehen ja vauvan suhde on selkeästi syventynyt mun jättäessä heidät kahdestaan, sillä tiedän olevani pikkutarkka vauvanhoidosta ja nalkuttaisin kaikesta vieressä, joten ehkä parempikin näin :)

En voi kieltää, etteikö lapsen saaminen olisi muuttanut elämäämme, mutta sen pystyn sanomaan, että eläminen ei päättynyt lapsen saantiin! :) Syyskuun lopussa pidän ensimmäisen bodycombat-tunnin, kaksi viikkoa syntymän jälkeen palasin agilitytreeneihin ja viikonloppuna vietin viikonlopun agilitykisoissa, tokokokeissa on tullut käytyä ym.

Ainoat asiat, mitkä on totaalisesti muuttunut elämässä, etten ole nauttinut vuoteen alkoholia lasillistakaan, mutta toisaalta - eipä ole kertaakaan tehnyt edes mieli, sisustus on vähän värikkäämpi (leikkimatto ja sitteri olohuoneessa), kotoa ei pysty ihan niin vain lähtemään, koska joko jonkun pitää katsoa pojan perään tai sitten hänet pitää ottaa mukaan.

Noh.. näin kolmen kuukauden lapsen "omistamisen" jälkeen voin sanoa, että nuo miinuspuolet ovat hirveän pieniä siihen verrattuna, mitä pienen lapsen hymy äidin nähdessään antaa, tai miten sydäntä särkevää on kuunnella vatsakipujen aiheuttamaa itkua (ja siinä oikeasti tuntee sen välittämisen), miten ihana on seurata toisen kehitystä, katsoa kuinka toinen saattaa varttinkin jutella ja hymyillä esim. kattolampulle ym.
En olisi ehkä uskonut edes tuntevani näin ennen omaa lasta!

Ja mikäs sen kivempaa, kuin tällaiselle vaatefriikille, ostella lapselle ihania vaatteita, kuten alla olevassa kuvassa Me&I-body ja Me&I-haalarit. (Joku päivä on tarkoitus tehdä oma sivu pojan vaatteista, missä myyn osan vaatteista eteenpäin, joten jos ihanat vauvanvaatteet kiinnostaa, niin pysykää näkösällä ;)

En vaihtaisi päivääkään pois tästä elämäntavasta <3


Haalarit Me&I, body Me&I


Eilen kävimme pojan ensimmäisellä makkaranpaistoreissulla Äijänniemessä. Olin melkeinpä kauhusta jäykkänä automatkalla, kun mietin, mitä siitä reissusta tulee.. Rakastamme mieheni kanssa luontoretkiä ja vietämme mielellämme montakin tuntia retkillä paistaen makkaraa ja nauttien kahvia luonnon helmassa. Eilen halusin testata, voidaanko me edes kerran kokea tämä ennen ensi kesää.

Auto metsätien päähän parkkiin, poika Manducaan, koirat juoksemaan rallia auton ympärillä ja retki sai alkaa!

Patikoimme umpimetsän läpi kohti Äijänniemen laavua. Retkeily oli pikkuisen verran raskaampaa, kun etupainona oli n. 5 kilon vauva ja piti vielä varmistaa, että pysyy pystyssä. Kaiken lisäksi oli maanantain ratsastuksesta kipeät takamus, sisäreidet ja takareidet! Polulla kävely oli jo paljon helpompaa. Poju nukkui koko kävelymatkan.

Perille päästyämme poika heräsi syömään ja ihmettelemään nuotiota ja noh, huitomaan retkipatjalle. Se selvästi nautti nuotion katselemisesta ja vaipanvaihdosta luonnonhelmassa! Nauru oli herkässä <3

Paistelimme makkarat, joimme kahvit, ihailimme Päijännettä ja nautimme luonnosta! Ihanaa!!!

Kotimatkaa varten pakkasimme tavarat reppuun ja pojan Manducaan, ja noh, sehän nukkui koko kävelymatkan takaisinkin! :O 5,5 tunnin reissu meni paremmin kuin edes haaveissa olisin pystynyt toivomaan!  Reidet sai hyvää treeniä kävelystä ja mieli sai levätä tuulen humistessa puissa! Ei paskempi lepopäivä ;)

Ainoat miinukset tuli hirvikärpäsistä, joita oli aika paljon ja eläkeläis veneilypäivä.. Eli keskelle metsää oli eksynyt kaksi veneellistä vanhuksia, mutta onneksi he antoivat meidän olla aika lailla rauhassa :)


Tämän iloisempaa reissulaista ei löydä <3

Naapurien tuliaiset Rhodoksen reissultaJumppailua jumppamatollaPäivän retkeilyvarusteet: Huivi David, takki Acode Summit, housut True Classics, kengät Haix, pojan haalari Cupcake


Retkeen kuului myös kivimeren ylitys